joi, 9 septembrie 2010

Dreams

Astazi am dat drumul la radioul strain pe care il ascult eu de obicei pe net, dar pe care nu-l mai ascultasem de ceva vreme. Imi place pentru ca acolo ascult muzica parca pentru mine anume difuzata, plus ca nu sunt pauze publicitare si nici oameni care vorbesc, prezinta stirile, sau ce mai fac ei de obicei la radio. E numai muzica, si culmea, muzica de-a mea. E un fel de Yahoo Radio, cu trupe alese de tine, dar difuzate de ei in ce ordine vor, astfel incat e o surpriza mereu, numai ca eu am renuntat demult sa mai incerc sa deslusesc de ce tot nu vrea sa-mi mearga cand ii dau drumul (de Yahoo Radio zic). Si atunci am descoperit postul asta de care va spun.
Ei bine, si azi cand sa-i dau drumul, ce sa-mi auda urechile? Ultima fractiune de secunda dintr-un canticel, dupa care incepe asa ceva:



Pai sa nu crezi in lucruri marunte care iti fac ziua mai buna? :P

4 comentarii:

Oana Trif spunea...

ia muzica cu tine si hai sa alergam in tineretului :D

Omul antipod spunea...

pai da, dar asta e, ca nu e deloc aproape de mine :(
de aia imi doresc un parc de alergat aproape de mine, ca sa nu umblu in tot orasul in trening sau mai stiu eu ce haine de alergat dubioase am :))

Oana Trif spunea...

daca ai stii cum umblu eu.. dumnezeule mare!! am niste pantaloni maro trei sferturi, sosete verzi scurte (din alea de nu se vad de adidasi..), adidasi de la decathlon(neste oribilitati dar sunt buni), un tricou normal si un hanorac dubios albastru... si ma plimb cateva statii de tramvai asa :D este ataaaaat de draguuutz

Omul antipod spunea...

:))) imi imaginez! pai daca esti si tu asa si ne intalnim undeva repede, atunci se poate face :P