miercuri, 11 martie 2009

Barceloonaaa

De cand am vazut "Vicky Cristina Barcelona", am numai melodia asta in cap.



Filmul este tipic "Woody Allen-istic" si reia tema lui obsesiva, cand toate personajele din film trebe sa fie cu toate personajele din film, dar mie mi-a placut foarte, dar foarte mult, muzica din film, si actorii (adica mai ales Javier Bardem, care se pricepe sa joace excelent, dar in filme care pe mine nu ma ating la coarda sensibila deloc - vezi "No Country For Old Men", unde a fost genial!).
Plus ca eu ma asteptam ca regizorul sa fie Almodovar, ca doar era film cu Penelope Cruz si avea si muzica din asta de suflet, spanioleasca in el, dar ce sa vezi, nici vorba de Almodovar acolo :))
Si ca sa fiu oarecum mai precisa: filmul e in regula, si in orice caz, eu una m-as uita la orice film in care joaca Bardem asta :)

6 comentarii:

innuenda spunea...

Da, amuzantă. Eram obişnuită cu barselone mai dramatice, precum cea a lui Freddie Mercury.:)

Omul antipod spunea...

pai da, aia e o clasica, ca sa zic asa :)
dar ma bucur ca am descoperit, cu ocazia filmului asta, stilul asta de muzica foarte frumoasa.

innuenda spunea...

E adevărat. Melodia e interesantă. Filmul nu am apucat să-l văd.

Omul antipod spunea...

mie nu mi-a placut in mod deosebit filmul, dar sunt usor subiectiva, pentru ca mie nu-mi place ce filme face Woody Allen...
dar mi-au placut actorii, muzica si locurile din film :)

Oti spunea...

Filmul este super. Mi-a plăcut muzica, mi-a plăcut spanioloaica, mi-a plăcut si blonda. Mi-a plăcut foarte tare ideea de la care a pornit actiunea. Si pe deasupra am și ras foarte tare. Demult n-am mai vizionat un film asa de relaxant.

Omul antipod spunea...

cred ca mai ales muzica a facut filmul relaxant. ca de exemplu, saraca fata aia care trebuia sa se casatoreasca, s-a chinuit mai tot filmul :))