vineri, 30 aprilie 2010

Who let the dogs out?

Astazi la ora 11 in fata Prefecturii (care am inteles ca este unde era Primaria inainte, adica vizavi de Cismigiu), o sa ne intalnim cat mai multi oameni care iubesc animalele, pentru ca suntem impotriva unor propuneri absurde si ilogice care trec prin capul prefectului acestui maret oras.
Am auzit de propunerea aceasta de cateva zile, dar n-am cate cuvinte imi trebuie ca sa pot vorbi despre asa ceva.. Asa ca ma duc azi sa ma manifest in legatura cu ea, mai bine. Va astept :)
P.S. M-am intors. Bucuroasa ca a fost asa de multa lume, dupa aprecierile noastre, cam 500 oameni :)





joi, 1 aprilie 2010

Vrei ieftin, na ieftin !

Exista un xerox ieftin pe la Eroilor, zona celebra pentru ca nu e asa scump sa xeroxezi carti. Am mers la unul dintre ele, care avea 30 bani pretul pentru fata-verso (sau 0.03 bani, nu stiu in bani noi, ca m-am enervat si nu pot sa gandesc).
Si mi-a placut mult acolo cand m-am dus cu doua carti la copiat, aveau si o pisica mica si lunga, neagra, frumoasa si care ma ignora, mi-a placut ca erau fani pisici, dar dupa ce m-am intors (peste o saptamana, ca atata dureaza), cartile mele (xeroxurile) aratau in asa fel incat eu de juma' de zi tot incerc sa intregesc desenele fosilelor (sunt niste carti de sistematica pentru bivalve, si au multe desene importante si concludente pentru ele), si completez unde nu se vede ceva si incerc sa imi dau seama daca acolo unde sunt jumatatile innegrite de pagina, se intelege ce scrie (pentru ca da, odata pe pagina exista cate o jumatate verticala de pagina care e mai neagra).
Deci ori s-au hotarat ca ce am eu de xeroxat necesita prea mult tus sau ce e ala si s-au gandit ca mai bine sa-mi copieze mie cartile la xeroxul lor prost (dintre toate pe care le aveau), ori au toate xeroxurile proaste.
Oricare ar fi motivul, nu ma mai duc acolo niciodata. Si mi se pare important sa stie cat mai multa lume ca nu e de mers acolo, e singurul xerox cu asa pret mic, deci e de recunoscut usor.
Doar ca nu scrie pe usa "Xerox ieftin si prost", scrie doar "Xerox ieftin".