joi, 19 martie 2009

Nu e dupa voi C gazon vreti :)

Mi-am luat si eu bilet la Depeche Mode, dupa multe dubii, pentru ca nu mai aveam de ales decat gazon C sau tribuna Vip (care oricum nu era o optiune :)), si cu inima indoita, pentru ca avand mii de oameni in fata mea, nu prea mai am sanse sa-l vad pe Dave Gahaaan.
Asa ca sambata am luat totusi bilete la gazon C. Dupa ce doamna de la Diverta imi spusese ca la gazon B au fost suplimentate deja odata biletele, la sfarsitul lui februarie, si nu crede ca se mai suplimenteaza vreodata (bine, ea n-are nici o vina saraca). Dar maaaarti, s-au mai pus in vanzare inca 2000 bilete pentru gazon B.
Asa ca m-am dus frumos sa intreb daca se poate sa platesc diferenta si sa mi le schimbe cu bilete la gazon B, in situatia in care oricum si biletele de la C se vor vinde si ele, toate, in scurt timp (si le putea vinde pe ale mele repede, daca mi le-ar fi schimbat). Mi s-a spus ca se poate, daca le-am cumparat de la acel magazin Diverta. Asa ca foarte surprinsa cum eram, incepusem sa caut biletele in geanta, cand mi-a picat fisa. Le cumparasem din alta parte :(((
Si atunci doamna mi-a spus politicos ca in cazul asta, trebuie sa merg la magazinul Diverta de unde le luasem.
Unde nu au vrut sa imi schimbe biletele, desigur, pentru ca nu le cumparasem in aceeasi zi. Adica daca le cumparam azi si ma intorceam tot azi, era in regula. Dar asa, nu se poate. Si dat fiind ca sambata (cand am achizitionat eu minunatele bilete), nu existau bilete pentru B in vanzare inca, degeaba ma intorceam eu sambata, ca nu as fi avut cu ce sa le schimb.
Deci chiar daca te bucuri de ceva ce crezi ca nu se putea intampla, gandeste-te de doua ori: e posibil chiar sa nu se poata, e chiar probabil.
Da' acuma na, ideea principala si pozitiva e ca am bilet la Depeeeche, deci ceva tot e de bine :)
O sa-mi imbunatatesc puternic vederea, chinuindu-ma sa-i vad acolo departe, pe scena.

miercuri, 11 martie 2009

Barceloonaaa

De cand am vazut "Vicky Cristina Barcelona", am numai melodia asta in cap.



Filmul este tipic "Woody Allen-istic" si reia tema lui obsesiva, cand toate personajele din film trebe sa fie cu toate personajele din film, dar mie mi-a placut foarte, dar foarte mult, muzica din film, si actorii (adica mai ales Javier Bardem, care se pricepe sa joace excelent, dar in filme care pe mine nu ma ating la coarda sensibila deloc - vezi "No Country For Old Men", unde a fost genial!).
Plus ca eu ma asteptam ca regizorul sa fie Almodovar, ca doar era film cu Penelope Cruz si avea si muzica din asta de suflet, spanioleasca in el, dar ce sa vezi, nici vorba de Almodovar acolo :))
Si ca sa fiu oarecum mai precisa: filmul e in regula, si in orice caz, eu una m-as uita la orice film in care joaca Bardem asta :)

marți, 10 martie 2009

Leapsa muzicala :)



M-am bucurat foarte mult de o leapsa peste care am dat, asa ca o preiau si eu de la Tomata cu scufita (http://www.tomatacuscufita.com/) si o transmit oricui vrea sa se bucure de ea, ca mine :)
Leapsa asta presupune sa fac urmatoarele:
- Go to Wikipedia. Hit “random” or click here. The first random Wikipedia article you get is the name of your band.
- Go to “Random quotations” or click here. The last four or five words of the very last quote of the page is the title of your first album.
- Go to Flickr and click on “explore the last seven days” or click here. The third picture, no matter what it is, will be your album cover.
Sunt foarte incantata de mine :) Asadar, numele trupei mele e WAYG, iar primul album al trupei se cheama "Never learn anything from history". Citatul original ii apartine lui George Bernard Shaw si suna asa: "Hegel was right when he said that we learn from history that man can never learn anything from history."
Si ce e cel mai frumos este poza de pe coperta, pe care o puteti vedea la inceput si a carei sursa este: http://www.flickr.com/photos/jela/3333785803/